Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΞΗ...

Για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, όπως τονίζουν οι ειδικοί, χρειάζονται μέσα, προληπτική αλλά και επιχειρησιακή ετοιμότητα. Και όμως στη Κίσαμο κάλυψαν οι ιδιώτες με δωρεές την αγορά υλικών πυρόσβεσης άμεσης ανάγκης του Πυροσβεστικού Σταθμού Κισάμου. Είμαστε όμως κατά τους κυβερνώντες πανέτοιμοι για την επιτυχή αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών! Το τι λένε έχει γίνει σημαντικότερο του τι κάνουν!
Η αλληλεγγύη, όπως αποδεικνύεται καθημερινά και στη Κίσαμο περισσεύει, ενώ η κρατική αδιαφορία συνεχίζεται. Πετύχαμε όμως πλεόνασμα 5,5 δις ευρώ!
Χαρτζουλάκη Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια: