Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ..

Δεν χωράνε πλέον τα αυτοκίνητα στην Κίσαμο.... και είμαι σίγουρος οτι ο περιφερειάρχης που ήρθε βράδυ δεν είδε τίποτα .. όσο για τον "δικό μας", που μέτρησε τον φόρτο του δρόμου το Φεβρουάριο και αποφάνθηκε οτι δεν χρειαζόμαστε καλύτερο δρόμο είχε δίκιο, τον Φεβρουάριο τόσο ήταν όσο τον μέτρησε, τον Ιούλιο Αύγουστο όμως;

Υ.Σ Το blog θα αναρτά ότι του στέλνετε σχετικά με αυτόν τον καρόδρομο, είναι δικαίωμα μας να διαμαρτυρόμαστε για αυτά τα χάλια μιας και όλοι πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας.... και που ξέρετε ίσως στο τέλος φιλοτιμηθούν.... και δουν το πρόβλημα μας. Να το δουν, όχι να το λύσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: