Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ

Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου και η Ένωση Προβολής του έργου του από Κισάμου και Σελίνου, αοιδίμου Μητροπολίτου κυρού Ειρηναίου, σας προσκαλούν, με τιμή και χαρά, το εσπέρας της Κυριακής 12 Αυγούστου και ώρα 7.30μ.μ. σε εκδήλωση ευγνωμοσύνης και ευχαριστίας των μεγάλων ευεργετών της Μητροπόλεως: Νικολάου και Μαρίας Τσατσαρωνάκη 2*, Στυλιανού και Παναγιώτας Φαλδαμή1*, Βενιζέλου και Έλενας Σκαλίδη3*. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εις την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου.

1) Φαλδάμειο Οίκημα: Ευγενής δωρεά του μακαριστού Στυλιανού Φαλδαμή και της συζύγου του Παναγιώτας, που στεγάζει τα Γραφεία Διοίκησης της Μητροπόλεως, Διαλέξεις, Σεμινάρια και άλλες δράσεις.
2)Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο: Ευγενής δωρεά της οικογένειας Τσατσαρωνάκη και σ' αυτό υπάρχουν χώροι πνευματικών εκδηλώσεων, συνεδρίων, ομιλιών, διαλέξεων και σεμιναρίων, βιβλιοθήκης - αναγνωστηρίου, εκμαθήσεως ηλεκτρονικών υπολογιστών, αγιογραφίας, ψηφιδωτού, φιλοξενίας παραδοσιακών χορών, θεατρικού εργαστηρίου, κοινωνικού φροντιστηρίου, ψυχαγωγίας και λειτουργίας του Ωδείου της Μητροπόλεως. κληρονομιάς.
3)Στρατηγός Βενιζέλος και Ελένη Σκαλίδη. Το 2008 κατέθεσε οικονομική δωρεά για την δημιουργία μιας πολυτελέστατης πτέρυγας διαμερισμάτων, στον 1ο όροφο του Αννουσάκειου Ιδρύματος και από τον Αύγουστο του 2013 αποτελεί την Μονάδα Περίθαλψης του Κέντρου Αποθεραπείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: