Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ

Μην ξεχνιόμαστε ότι το Σάββατο 5 του Μάη στο Κολυμβάρι η ομάδα που αποτελείται απ΄ότι καλύτερο έχει αυτή την στιγμή η ποδοσφαιρική Κίσαμος δίνει τον κρισιμότερο αγώνα της, μιας και με νίκη κατακτά το πρωτάθλημα Νέων του νομού Χανίων. Να θυμίσω ότι στις μικρότερες κατηγορίες έχει πάρει πρωτάθλημα, αλλά είναι πρώτη φορά θα το κάνουν ο Νέοι, τα αστεράκια, του Γιώργου Σημαντηράκη.
Δεν έχει σημασία αν όλη την χρονιά έπαιξαν εκτός έδρας, (άντε 3-4 παιχνίδια στην Κίσαμο) γιατί χρόνια τώρα έχουν μάθει, όπως συμβαίνει με όλες τις μικρές ομάδες της Κισάμου, "όπου γήπεδο και έδρα", ούτε σημασία έχει που οι μόνοι φίλαθλοι που τους παρακολουθούσαν ήταν γονείς ποδοσφαιριστών... εντούτοις αυτή η ομάδα όπως και όλες οι άλλες της Ακαδημίας ανήκουν στον Π.Γ.Σ Κισσαμικό ... ένα μικρό παρακλάδι της παλιάς ομάδος που "ξέμεινε" στην Κίσαμο, είναι το μέλλον της περιοχής και οι αυριανοί εκπρόσωποι της νέας ομάδος που σχεδιάζεται από του χρόνου..
Όλοι λοιπόν οι ποδοσφαιρόφιλοι πάμε Κολυμβάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: