Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ- ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Τελευταίο παιχνίδι για φέτος για την ομάδα μας στο Μενίδι με τον Αχαρναικό αύριο το απόγευμα στις 17.00. Η χρονιά τελείωσε αν και η ομάδα βρέθηκε με την πλάτη στο τοίχο και μόνη της δίχως πολλά απο την πολιτεία και ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ κατάφερε στο τέλος να σωθεί. Ας ελπίσουμε οτι η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη για όλους, αφού έχουμε πια τις εμπειρίες, αλλά και το γνώθι σ΄αυτόν. 
Τώρα στο θέμα του προπονητή ο Σπύρος Μπαξεβάνος είχε μια συνάντηση με την διοίκηση για παραμείνει, αλλά απο την άλλη υπάρχουν πάρα πολλές προτάσεις στην διοίκηση, η οποία καλείτε να πάρει την απόφαση της γρήγορα ώστε να ξεκινήσει το κτίσιμο της νέας ομάδος όσο το δυνατόν συντομότερα.
Για την θέση του προπονητή μάλιστα αυτοπροτάθηκε και ο παλιός γνώριμος μας απο την θητεία του στην Κ19 Πάρης Ροτοκλής ο οποίος σε προσωπικό μήνυμα δηλώνει έτοιμος να αναλάβει τις τύχες της ομάδος. 
Για να δούμε τι θα δούμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: