Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΗ

Στην πρόταση τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου Κισάμου κ. Μυλωνάκη η οποία είναι αρκετά κατατοπιστική, ρεαλιστική και υλοποιήσιμη, συμφωνεί και η πρόεδρος του Α.Ο Κισάμου η οποία αφού την ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα συμπλήρωσε θα μεταφέρει τις σκέψεις της, στον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη με το οποίο έχει άριστες σχέσεις, επιδιώκοντας όσο το δυνατόν περισσότερα έργα για την Κίσαμο.
"Η συγκεκριμένη πρόταση,ειδικά στο β μέρος της δίνει μία ρεαλιστική και εφικτή λύση τόσο στο σοβαρό θέμα του λυκείου, όσο και στην δημιουργία ενός σχολικού κλειστού γυμναστηρίου στην Κίσαμο, που χρόνια ταλαιπωρεί τα παιδιά της Κισάμου. 
Σίγουρα επιβάλλεται ένα νέο σχολικό κτίριο μαζί με την όποια αποκατάσταση του υπάρχον, για να καλύψουμε τις ανάγκες των παιδιών μας, εξίσου σημαντικό είναι η δημιουργία ενός κλειστού γυμναστηρίου όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μπορεί να γίνει.
Πιστεύω ότι πραγματικά ο μόνος που μπορεί να συντονίσει και να υλοποιήσει το συγκεκριμένο έργο είναι η Περιφέρεια Κρήτης και ο κος Αρναουτάκης.
Με την πρώτη ευκαιρία θα μεταφέρουμε στον Περιφερειάρχη τις σκέψεις μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: