Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΕΙΠΕΙ

Μιας και όλα ξεκινάνε απο την αστυνόμευση...όπως λένε και οι περισσότεροι κάτοικοι της πόλης, έγινε χθες συνάντηση στο δημαρχείο Κισάμου με καλεσμένους την αστυνομική διεύθυνσης Χανίων, την τοπική κοινότητα Κισάμου, τον Εμπορικό σύλλογο της πόλης, τον σύλλογο των Ξενοδόχων, του διοικητή του Α.Τ Κισάμου με καλεστή τον δήμο Κισάμου.
Οι αποφάσεις που πάρθηκαν μπορεί να μην αλλάξουν την εικόνα άμεσα αλλά όπως υποσχέθηκε ο υπεύθυνος απο την αστυνομική διεύθυνση τα πράγματα θα καλυτερεύσουν.. ειδικά στην Ηρώων Πολυτεχνείου αλλά και την πλατεία Τζανακάκη, ξεκινώντας μάλιστα απο την επόμενη εβδομάδα. 
Μάλιστα όπως τονίστηκε κάποιοι θα χάσουν τις πινακίδες τους και εκτός οτι δεν θα το καταλάβουν, δεν θα τις βρουν και στην Κίσαμο.....τονίζοντας οτι η ανοχή τελείωσε και τα "γραψίματα" θα είναι στην ημερήσια διάταξη. 
Ας ελπίσουμε οτι θα εφαρμοστούν τα μέτρα στην βοήθεια που ζήτησε η δημοτική αρχή και αποδέχτηκε η αστυνομία. Καιρός να καταλάβουν κάποιοι οτι η πόλη ανήκει σε όλους.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: