Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ...ΩΡΑΙΑ!!!

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 5 χθες το απόγευμα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων η εκδίκαση της υπόθεσης των γκράφιτι στο παρκινγκ του Δήμου Χανίων, με κατηγορούμενους 15 νεαρούς μετά από μήνυση πολίτη.
Το Δικαστήριο έκρινε «ενόχους» 8 από τους 15, επιβάλλοντας στον έναν, ποινή φυλάκισης 4 μηνών (εφέσιμη και με αναστολή) καθώς ήταν ενήλικος κατά την τέλεση της πράξης. Στους υπόλοιπους επτά (ήταν ανήλικοι κατά την τέλεση της πράξης) το Δικαστήριο απηύθυνε επίπληξη με τον Πρόεδρο να εξηγεί πως τους φέρεται με ιδιαίτερη επιείκεια, καθώς σύμφωνα με τον νόμο θα μπορούσε να τους επιβάλει ποινές ενηλίκων βάσεις της νυν ηλικίας τους.
Οι υπόλοιποι επτά απαλλάχτηκαν λόγω αμφιβολιών. Ανάμεσά τους ήταν δύο ενήλικοι και πέντε ανήλικοι.
Νωρίτερα ο Εισαγγελέας είχε ζητήσει την απαλλαγή όλων των ενηλίκων και επτά ανηλίκων.
Το θέμα βέβαια είναι ότι καταδικάστηκαν παρόλο που είχαν σχετική άδεια από τον δήμο.... άρα δεν θα καταδικάστηκαν για φθορά ξένης περιουσίας αφού ήταν καλεσμένοι αλλά για "τα κρυφά μηνύματα που κρύβουν τα γκράφιτι"; Ρε δεν πάμε καλά!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: