Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

.

.

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ

φωτο αρχείου
Τροχαίο με εμπλεκόμενους αυτοκίνητο και μηχανακι είχαμε 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα έξω από τη καφετέρια Traffic τραυματίας ο 18 χρονος οδηγός της μηχανής. (δεν φορούσε κράνος) 
Eπί τόπου έφθασε γιατρός και ασθενοφόρο του Κ.Υ. Κισάμου και αφού ο τραυματίας έλαβε τις πρώτες βοήθειες και σταθεροποιήθηκε ζωτικά, έχει κτυπήσει στα κάτω άκρα και στο κεφάλι, διακομίστηκε στο Γ.Ν. Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: