Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

ΥΠΟΜΟΝΗ ΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει ότι, μετά την επιστολή του Δημάρχου Κισσάμου στους Υπουργό και Υφυπουργό Ναυτιλίας (Αρ. Πρωτοκόλλου 7102 - 27 Ιουνίου 2017), η Βουλευτής Χανίων ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Θεόδωρο Σταθάκη και τον διαβεβαίωσε ότι το πρόβλημα με το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ "Βιτσέντζος Κορνάρος" αναμένεται να λυθεί μέχρι την προσεχή Παρασκευή 30 Ιουνίου. Αυτή η εξέλιξη είναι σίγουρα ευχάριστη, καθώς θα λυθεί ένα μείζον πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το δρομολόγιο του συγκεκριμένου πλοίου, αφού το ζήτημα αφορά άμεσα και την Κίσαμο.
Υπενθυμίζεται ότι το πλοίο "Βιτσέντζος Κορνάρος" πραγματοποιεί δρομολόγιο "Κίσαμος, Κύθηρα, Ανατολική Μάνη*, Γύθειο, Καλαμάτα, Πειραιάς" και τον τελευταίο μήνα βρίσκεται σε ακινησία, λόγω τεχνικού προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: