Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.....

Έπεσε στα χέρια μου το  "Ε" της Ελευθοτυπίας του 2010 και δείτε τι γράφει για το Ελαφονήσι και τον Μπάλο. αλλά και γιατί πρέπει να μείνουμε φέτος (τότε) Ελλάδα. Τώρα έτσι και αλλιώς Ελλάδα μένουμε θέλουμε δεν θέλουμε....
Το Ελαφονήσι νοιάζει με την Ταϊτή, η Χαλκιδική με την Καραϊβική, η Κέρκυρα με την Τοσκάνη, ο Μπάλος με τις Μαλδίβες, το Πήλιο με το Τιρόλο, η λίμνη Πλαστήρα με την Ελβετία, η Μάνη με το Σαν Τζιμινιάνο της Ιταλίας, η Μύκονο με την Ιμπιζα, η Ρόδο με τη Μάλτα, ο Βίκος με το Γκραν Κάνιον, η παραλία της Βοϊδοκοιλιάς με τις Σεϋχέλλες και η Μονεμβασιά με την Πούλια της Ιταλίας. Μάλιστα γράφει για τον Μπάλο...... "Οπτική και αισθητική πανδαισία για λίγους και εκλεκτούς (και ανθεκτικούς επίσης), η παραλία του Μπάλου στη βορειοδυτική Κρήτη είναι ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, αμόλυντο από τον άνθρωπο που προστατεύεται από διεθνείς συνθήκες."

Χαχαχα μέσα σε 7 χρόνια πως τον καταντήσαμε......

Δεν υπάρχουν σχόλια: