Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;

Εν έτει 2017 στα Χανιά διώκονται νέοι για καλαίσθητα γκράφιτι που δημιούργησαν, κατόπιν άδειας, στο δημοτικό πάρκινγκ της οδού Περίδου! γράφουν τα Χανιώτικα Νέα. 
- Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε αυτά τα παιδιά που ομόρφυναν έναν άχαρο χώρο, η Δικαιοσύνη δεν θα ταλαιπωρήσει αυτούς τους ανθρώπους προσάγοντάς τους σε δίκες, ούτε τους ανθρώπους της Κύδων Α.Ε. που διαχειρίζεται το πάρκινγκ, ούτε τους ανθρώπους από τη δημοτική αρχή. Αυτή είναι η δήλωση του δημάρχου Χανίων σχετικά με τα γκράφιτι. Να θυμίσουμε οτι η ιστορία ξεκίνησε απο την Κίσαμο πριν πολλά χρόνια και τραβιέται στα δικαστήρια ακόμα, εξαιτίας της φαντασίας ενός και μοναδικού ανθρώπου που βλέπει πολλά και διάφορα στα σκίτσα των παιδιών. Να υπενθυμίσω οτι και εδώ τα γκράφιτι είχαν γίνει με άδεια και απο τον Δήμο και απο το συλλογο γονέων του Λυκείου στην ανατολική πλευρά του Λυκείου.
Εμείς βέβαια φοβηθήκαμε και πήγαμε και του πετάξαμε ένα ντενεκέ χρώμα. Ευτυχώς έχουμε τις φωτογραφίες του πρώτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: