Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΦΡΟΥΤΑ

Την πρωτοβουλία να διανείμει φρούτα σε Υπηρεσίες (Δημόσιες υπηρεσίες και παιδικούς σταθμούς), Αννουσάκειο Ίδρυμα και άπορους, πολύτεκνους και τρίτεκνους πήρε ο Δήμος Κισάμου, τη Δευτέρα (19/6) το πρωί. Η διανομή έγινε στα πρώην σφαγεία της πόλης της Κισάμου και κατά σειρά προτεραιότητος. 
Αρμόδιος της διανομής ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Γλαμπεδάκης με τη συμβολή των τοπικών προέδρων Βασίλη Κωνσταντουλάκη και Ρούσσου Σκουνάκη, των υπεύθυνων πολυτέκνων και τριτέκνων κκ. Δημήτρη Λιουδάκη και Ειρήνης Αλεξανδράκη, του κυρίου Αχιλλέα Καλαϊτζίδη και άλλων δημοτών της πόλης της Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: