Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

Με μας φτάνουν τ' άλλα έχουμε και έκτακτους λογαριασμούς.... υπέρ Δήμου!!! Μετά τα έκτακτα δρομολόγια πλοίων, έκτακτα καιρικά φαινόμενα, έκτακτες πτήσεις, έχουμε και έκτακτους λογαριασμούς της ΔΕΗ.... 
Χαχαχαχαχ υπέροχα... και μπορεί ο λογαριασμός να είναι πιο φιλικός, αλλά καθόλου κατανοητός, ποιος ο λόγος του έκτακτου αφού υπάρχει πάντα ο επόμενος....και ο μεθεπόμενος και, και.. σαδεντρεπόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: