Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΚΑΤΕΠΕΣΕ Η ΑΝΑΘΕΣΗ

Η αντιπολίτευση δεν ψήφισε την απευθείας ανάθεση για την καθαριότητα του Μπάλου σε ιδιώτη. Μάλιστα ούτε και η δεύτερη τροποποιημένη πρόταση ψηφίστηκε στην οικονομική επιτροπή, την κατέθεσε η συμπολίτευση, έτσι πάμε μάλλον σε κανονικό διαγωνισμό. 
Όμως οτι πρέπει να γίνει εκεί ας οτι γίνει το συντομότερο μιας και η περιοχή δίχως τους 8μηνίτες αλλά και δίχως τους λιγοστούς παραγκίτες (την Τετάρτη θα τους ξηλώσουν) κινδυνεύει η καθαριότητα το Μπάλου να μείνει πίσω!! Και αν μείνει θα μας "φάνε" κάτι Χανιώτες που δεν ψάχνουν τίποτα άλλο, για να μας την πουν!!!
..και ο Μπάλος λοιπόν περιμένει όπως και τα 53.000Ε ...τον καινούργιο τους ιδιοκτήτη!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η δημοτική αρχή έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αποφάσεων οι οποίες καταπεφτουν αργότερα στις ελεγκτικές υπηρεσίες του κράτους παραδείγματος χάρη τα εναπομείναντα 500.000 ευρώ απο την θεομηνία του Δεκεμβρίου του 13 η οποία πηγε και ήρθε τρεις φορές στις αρμόδιες υπηρεσίες για να εγκριθεί και αφού πρώτα είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος
ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΑΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι εχουν μείνει σε νοοτροπία και τακτικές περασμένων δεκαετιών και της τελευταίας φοράς που ασκούσαν διοίκηση.. Ένα πεντάχρονο παιδί θα μπορούσε να καταλάβει οτι δεν προκειτε να περάσει τέτοια αδιαφανείς διαδικασία.. Απορώ με τι θρασσος προσπαθούν να περάσουν τέτοιες αποφάσεις.. Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της συμπολίτευσης τι κάνουν; δεν μυρίζονται το εύρος της αδειαφανειας και της συναλαγης; δεν καταλαβαίνουν οτι τέτοιες αποφάσεις εκθέτουν και τους ίδιους; μήπως ο ζορες για το στάδιο το νέο ειναι για να ξεκινήσει κανένα πάρτι εκατομμύριων;