Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΠΑΛΟΥ

Την ίδια ώρα που οι Γραμβουσιανοί "έχαναν" την δουλειά τους και τον ύπνο τους για τον Μπάλο, η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κισάμου, αποφάσισε κατά πλειοψηφία να δώσει με απευθείας ανάθεση την καθαριότητα του Μπάλου για ένα 6μηνο σε ιδιωτική εταιρία. Μάλιστα ο τίμημα της ανάθεσης όπως ανακοινώθηκε δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο μιας και είναι της τάξης των 53.000 Ε. Αφορμή για αυτό στάθηκε το οτι δεν μπορεί να περιμένει πλέον ο δήμος της προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, μιας και κάτι τέτοιο αν γινόταν (για να πάρει διμηνήτης ) θα καθυστερούσε πάρα πολύ και ήδη ο τουρισμός έχει ήδη αρχίσει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας μας πει επιτέλους η δημοτική αρχή που το πάει με τις πλουτοπαραγωγικές περιοχές του δήμου μας. Στο μπαλο δεν της άρεσε η διαδικασία του ΑΣΕΠ και τις αρέσει αυτή της απευθείας ανάθεσης σε επιχειρηματία της περιοχής που τώρα τον μάθαμε και ως εργολάβο;

Ανώνυμος είπε...

Απ ευθείας ανάθεση ρωτώ δημόσια τη δημοτική αρχή οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικό; Μιχάλης Θεοδ. Θεοδωρογλακης Δημοτικός Σύμβουλος.