Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ

Η κυβέρνηση προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στην ΚΥΑ για την παραχώρηση αιγιαλού και παραλίας. Η σπουδαιότερη δε ρύθμιση που είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην περιοχή μας (Ελαφονήσι), το ποσοστό των εσόδων που κατευθύνεται προς το δημόσιο το οποίο ήταν 30%, τελικά ορίστηκε στο 10% επί των ακαθάριστων εσόδων που πραγματοποιεί η ίδια η δημοτική ανώνυμη εταιρεία από την άσκηση των δραστηριοτήτων στους κοινόχρηστους χώρους.
Πιστεύω τώρα με αυτήν την τροποποίηση ο δήμος μας να λειτουργήσει με την Μονομετοχική του, την καλύτερη παραλία της Ευρώπης. το Λαφονήσι, αλλά και να καθησυχάσουν και οι κάτοικοι της νότιας μεριάς του δήμου μας, που δεν ήθελαν με κανένα τρόπο νοικάρη εκεί.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ?
ΤΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΝ ΔΙΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΘΑ ΓΚΡΟΥΦΤΕΙΣ
ΒΗΜΑΤΑ ΑΡΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΠΕΙ.
ΟΟΟ ΚΕΔΡΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟ ΟΙ ΝΑΤΟΥΡΕΝΙΟΙ ΔΑΣΑΡΧΡΕΙΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ,ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ? ΠΟΥ?
ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΟΛ-ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΕΙ, ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ.ΣΤΟ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΜΕΡΑ Ή ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΜΟΝΟ Σ..... ΠΑΤΑ . ΑΛΛΑ ΣΩΠΑΣΤΕ Η ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ..ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ .