Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Στο Δήμο Κισάμου καταγράφεται ένα πολύ μεγάλο έλλειμμα αθλητικών υποδομών τα τελευταία χρόνια, με τη μοναδική αθλητική υποδομή που υπάρχει στην περιοχή, με το Δημοτικό Στάδιο Κισάμου, το οποίο φιλοξενεί αθλητικές δραστηριότητες τόσο από το άθλημα του ποδοσφαίρου όσο και του κλασικού αθλητισμού  να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και ελλείψεις σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής. Η πολύ μεγάλη πρόοδο που έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια στον τομέα του αθλητισμού στην Κίσαμο, με την ομάδα ποδοσφαίρου του Κισσαμικού η οποία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στη Football League, εκπροσωπώντας όχι μόνο την περιοχή της Κισάμου αλλά ολόκληρη την Κρήτη, αλλά και τον Α.Ο Κισάμου ο οποίος καταγράφει τα τελευταία χρόνια σημαντικές επιτυχίες σε επίπεδο κλασικού αθλητισμού, θεωρώ επιτακτική ανάγκη την κατασκευή ενός νέου σύγχρονου αθλητικού σταδίου στην πόλη της Κισάμου, το οποίο θα μπορεί αφενός να καλύψει με επάρκεια και ασφάλεια τις ανάγκες άθλησης των κατοίκων και ιδιαίτερα της νεολαίας και αφετέρου θα μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλα αθλητικά γεγονότα και διοργανώσεις, τις οποίες η περιοχή έχει πολύ μεγάλη ανάγκη. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα υπήρχε και ομάδα μπάσκετ αν δεν είχατε αφήσει μέχρι το 2011 παρατημένο και σε άθλια κατάσταση το θεοχαρακειο.. Στάδιο έχουμε ταρτάν διάβασα οτι θα μπει σε παρακαλω μην το πειράξεις μέχρι να φτιαχτεί το νέο γιατι μου μυρίζει πως θα τα κάνετε σαλάτα σαν τότε με το κλειστό