Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Μιάμιση ώρα κράτησε η συνάντηση στην περιφέρεια και οι εξελίξεις είναι πολύ θετικές όχι μόνο για τον Κισαμικό αλλά και γενικά για την Κίσαμο. Παρά τις επιφυλάξεις του Περιφερειάρχη για τον χώρο που θα γίνει το νέο Δημοτικό στάδιο Κισάμου τελικά αποφασίστηκε να προχωρήσει ο δήμος στην αγορά του γνωστού οικοπέδου και αφού γίνει αυτό η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει την ανέγερση του σταδίου, όπως είχε υποσχεθεί ο περιφερειάρχης!!
Μάλιστα υπήρξε δέσμευση απ΄ όλους οτι δεν θα φτιαχτεί ένα απλό και στα γρήγορα γήπεδο αλλά ένα πλήρες αθλητικό στάδιο.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκτός του Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη και οι αντιπεριφερειάρχες κ. Σημανδηράκης και κ. Καλογερής, ο δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθακης, και από την διοίκηση του Κισαμικού ο πρόεδρος κ. Ροκάκης και το νέος μέλος του Δ.Σ κ. Μαρακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: