Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Το γράφω δίχως σκοπιμότητα...για φανταστείτε να εφαρμοστεί η εξαγγελία του Δημάρχου και μην περνούν πλέον αυτοκίνητα στο ακρωτήρι της Γραμβούσας και όσοι θέλουν να πάνε εκεί, να ξεκινούν την περιπέτεια τους από την πόλη της Κισάμου; 2000 άτομα κάθε πρωί και άλλα τόσα κάθε απόγευμα θα συσσωρεύονται στην πόλη, για την περιπέτεια τους. Η αφετηρία των μικρών λεωφορείων μέσα  από την πόλη...βέβαια αυτή η ιδέα έχει και προβλήματα για να εφαρμοστεί (που θα γίνει η αφετηρία) και σίγουρα θα αποκτήσει και πολλούς εχθρούς, όμως μόνο έτσι θα τονωθεί το πεθαμένο Καστέλλι.
Η πρόταση είναι παρόμοια με αυτήν που είχε κάνει πριν κάμποσο καιρό ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σ. Μαυροδημητράκης που έλεγε οτι φτιάχνοντας την προβλήτα στο Τελωνείο θα μπορούσε ένα καραβάκι για τον Μπάλο και την Γραμβούσα να φεύγει, καιρού θέλοντος από εκεί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: