Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΔΕΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ

4 υπηρεσιακά τζιπ πέρασαν πριν τις 11.00 από τα φυλάκια του Ακρωτηρίου Γραμβούσας με προορισμό την λιμνοθάλασσα του Μπάλου. Μάλιστα την ίδια διαδρομή ακολούθησε και ο Δήμαρχος Κισάμου λίγο αργότερα. Στου Μπελιβάνη το ίσωμα βρίσκονται και 100 Γραμβουσιανοί.... το αποτέλεσμα αργότερα!

3 σχόλια:

ΒΑΡΟΥΧΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΔΕΣ;;;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΙΩΜΑ ΤΟΥ ΜΠΕΛΙΒΑΝΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΛΙΒΑΝΗ ΤΟ ΜΝΗΜΑ.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

γράψε την ιστορία...γιατί το λένε του Μπελιβάνη το μνήμα

Β. Μ. είπε...

ΣΤΟΥ ΜΠΕΛΙΒΑΝΗ ΤΟ ΜΝΗΜΑ.

ΜΠΕΛΙΒΑΝΗΣ,ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΜΙΛ ΑΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΜΗΛΟΧΩΡΙ. ΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΝΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΚΥΛΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΜΙΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΣΠΡΗ ΒΡΥΣΗ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΡΤΕΡΙ, ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΑΨΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΦΥΛΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΚ. ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ
ΣΚΥΛΙΑ ΑΝΑΚΑΛΕΙΨΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΘΑΨΑΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΑΝΑΚΑΛΕΙΦΤΗΚΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ(ΣΤΟΥ ΜΠΕΛΙΒΑΝΗ ΤΟ ΜΝΗΜΑ.