Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Η ΝΕΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

 H Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του
Δήμου Κισσάμου κα. Σταυρούλα Βαρουχάκη στην εισήγηση της αναφέρθηκε στο σχεδιασμό του Δήμου όσον αφορά τον τομέα του τουρισμού, τονίζοντας πως μεταξύ των δράσεων που πρόκειται να υλοποιηθούν περιλαμβάνεται:
η δημιουργία τουριστικών χαρτών & θεματικών εντύπων
η κατασκευή και λειτουργία ιστοσελίδας τουριστικής προβολής
η ανάπτυξη εφαρμογής τουριστικής πληροφόρησης για κινητά τηλέφωνα
η βελτίωση της πληροφοριακής σήμανσης αξιοθέατων & μνημείων 
η διοργάνωση φεστιβάλ κρητικής διατροφής και γαστρονομίας.
Τέλος, επισήμανε ότι ο Δήμος Κισσάμου δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνεργασία με όλους τους τουριστικούς και επαγγελματικούς φορείς του τόπου, την Περιφέρεια Κρήτης, την Αντιπεριφέρεια Χανίων και όλους τους Δήμους του νομού, ώστε μέσα από ένα δημιουργικό και συνεργατικό πλαίσιο να διαμορφωθούν οι συνθήκες για ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος στο Ν. Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: