Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ

Διάβασα το σχόλιο των Χ.Ν και του γνωστού δημοσιογράφου .. σχετικά με ένα πεθαμένο κατσίκι στην Γραμβούσα και οτι θα έπρεπε ο τοπικός δήμος να είχε επέμβει και να είχε καθαρίσει την περιοχή, μιας και οι τουρίστες μας έχουν αρχίσει να το επισκέπτονται. Αυτόματα θυμήθηκα την Γ. Στάιου που όταν πήγε το 2013 στην Γραμβούσα, γνώρισε τον τοπικό δήμαρχο του νησιού ΕΔΩ, αυτόν μάλλον θα εννοούν και τα Χ.Ν!
Φυσικά ούτε λόγος για το πως βρέθηκαν τα κατσίκια εκεί.......ούτε λόγος οτι ένα μεγάλο μέρος του φρουρίου τα κατσίκια το έχουν κάνει θρύψαλα.... η μυρωδιά πειράζει μόνο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μιας και θα μας ταραξει στη νομιμότητα ο δήμαρχος στη γραμβουσα και τον μπαλο για τα συμφέροντα πάντα του δήμου καλό ειναι να μας πει τι θα κάνει και για την απομάκρυνση των αιγοπροβάτων