Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ

Πέρασε στα ψιλά...αλλά να η απάντηση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για τα δικά μας βάσανα....... το νέο κτήριο του Ενιαίου Λυκείου και την κατασκευή του κλειστού Γυμναστηρίου στα Γλυκορίζια.....
 "Η εταιρεία «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε., στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, ήτοι στη μελέτη, κατασκευή, επέκταση, ανακαίνιση και εξοπλισμό των δομών εκπαίδευσης σε ολόκληρη τη χώρα, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια υλοποίησης των έργων της και ήδη έχει προβεί σε σχετικές ενέργειες προγραμματισμού και ωρίμανσης της μελλοντικής δημοπράτησης της κατασκευής του Ενιαίου Λυκείου Κισάμου Χανίων καθώς και κλειστού γυμναστηρίου."

Καλό είναι να το προσέχουμε το ζήτημα μιας και αν πολυωριμάσει ίσως σαπισει και το χάσουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: