Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Το Ετήσιο Πρόγραµµα Τουριστικής Προβολής του ∆ήµο Κισάµου έτους 2015, όπως αυτό καταρτίστηκε µε την υπ.αρ.1/2014 απόφαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής ύψους 17.500Ε περιλαμβάνει:
1. ∆ηµιουργία τουριστικών χαρτών, θεµατικών αφισών και εντύπων (τρίπτυχα) µε ενηµερωτικό υλικό που θα προβάλλει το τουριστικό προϊόν του ∆ήµου Κισάµου και θα αναδεικνύει το ιστορικό, πολιτισµικό και φυσικό απόθεµα αυτού, σε τουλάχιστον δύο γλώσσες.
2. Σχεδιασµός και τη δηµιουργία γραφικού και λεκτικού λογοτύπου επικοινωνιακής ταυτότητας προορισµού για την προβολή και ανάδειξη της τουριστικής, αρχιτεκτονικής και πολιτιστικής ταυτότητας του ∆ήµου Κισάµου.
3.  Σχεδιασµός, κατασκευής και λειτουργία ιστοσελίδας τουριστικής προβολής και πληροφόρησης, µέσω της οποίας οι επισκέπτες και οι δυνητικοί επισκέπτες της Κισάµου, θα µπορούν να λαµβάνουν χρήσιµες πληροφορίες για τις τουριστικές υπηρεσίες και υποδοµές, τα αξιοθέατα της περιοχής, τις προτεινόµενες διαδροµές και γενικά θέµατα τουριστικού ενδιαφέροντος.
4. Εφαρµογή για κινητά τηλέφωνα η οποία θα παρέχει τη δυνατότητα στον επισκέπτη του ∆ήµου Κισάµου, µέσω του κινητού του τηλέφωνου, να λαµβάνει πληροφόρηση, απευθείας από την συσκευή του κινητού του, για µια σειρά θεµάτων τουριστικού ενδιαφέροντος.
5. ∆ιοργάνωση υπερτοπικού φεστιβάλ κρητικής γαστρονοµίας στο ∆ήµο Κισάµου µε έµφαση στην παραδοσιακή διατροφή και την τοπική παραγωγή.
6. Κατασκευή και τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων (κατεύθυνσης ή αποτύπωσης χρήσιµων πληροφοριών) για τα τουριστικά αξιοθέατα και µνηµεία του ∆ήµου Κισάµου έτσι ώστε να είναι ευκολότερη η καθοδήγηση και η πρόσβαση των επισκεπτών σε αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: