Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 Χανιώτισσες και Χανιώτες, αγαπητές φίλες και φίλοι,
Υπάρχουν στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου, που οι λέξεις δεν αρκούν για να αποδώσουν το μέγεθος των συναισθημάτων του.
Ακριβώς αυτό αισθάνομαι τούτη τη στιγμή.
Επιθυμώ να εκφράσω ξεχωριστά σε κάθε μίαν και σε καθέναν από εσάς, ένα πολύ μεγάλο “EΥΧΑΡΙΣΤΩ” από τα βάθη της καρδιάς μου.
Σας ευχαριστώ, για την μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την ξεχωριστή τιμή να με αναδείξετε στη θέση του πρώτου Βουλευτή Χανίων, με το “Ποτάμι”. 
Σας ευχαριστώ, που αγκαλιάσατε την προσπάθεια, τη δική μου και των συνυποψηφίων μου και όλοι μαζί επιτύχαμε, με την πολύτιμη βοήθεια και των εθελοντών μας, ένα πολύ σημαντικό εκλογικό αποτέλεσμα.
Ένα αποτέλεσμα που, πέραν της τιμής, φέρει και ένα ακόμη πολύ βαρύ φορτίο:
Εκείνο της ΕΥΘΥΝΗΣ. Ατομικής και συνολικής. 
Το “Ποτάμι”, ένας νέος πολιτικός σχηματισμός, ηλικίας 11 μόλις μηνών, χωρίς οικονομικούς πόρους, χωρίς μηχανισμούς, χάρη στη δική σας εμπιστοσύνη, έχει πλέον Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Είναι ο πολιτικός φορέας, που ως φωνή Λογικής, θα παλέψει μέσα στη Βουλή αλλά και έξω από αυτήν, μέσα στην Κοινωνία που το γέννησε και το δυναμώνει κάθε μέρα.
Για να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη Χώρα.
Για να δοθεί ένα νέο, υγιές περιεχόμενο στην σχέση του Πολίτη με την Πολιτική, αλλά και στη σχέση του Πολιτικού με την Πολιτική. 
Είναι ο πολιτικός φορέας, που θα κάνει τη διαφορά, με τις επεξεργασμένες θέσεις του, τις προτάσεις, τις παρεμβάσεις, τις πρωτοβουλίες του, συμβάλλοντας αποφασιστικά, στην προσπάθεια διαμόρφωσης μιας νέας, ελπιδοφόρας και δυναμικής προοπτικής για τη Χώρα και τον Ανθρωπο.
Χανιώτισσες και Χανιώτες,
Σε αυτή την προσπάθεια, στον αγώνα ενάντια στα θέματα που απασχολούν κάθε γωνιά του Τόπου μας, δηλώνω “ΠΑΡΩΝ”, με κάθε δύναμη και δυνατότητα που διαθέτω. 
Σας ευχαριστώ, τόσο για την ξεχωριστή τιμή, όσο και για την τεράστια ευθύνη.     Συνεχίζουμε όλοι μαζί, ακόμη πιο δυναμικά.                            
  Να είστε όλες και όλοι καλά,
   ΜΑΡΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: