Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΑΒΑΖΩ......

Ενώπιον 3.000 ανθρώπων η Ντόρα Μπακογιάννη την Κυριακή έδωσε το σύνθημα καταψήφισης του Αντώνη Σαμαρά. Στην κεντρική προεκλογική της ομιλία η κ. Μπακογιάννη, η οποία έχει συγκρουστεί ανοιχτά εδώ και καιρό για τις επιλογές Σαμαρά και υπουργείου Οικονομικών στο ζήτημα της υπερφορολόγησης, έριξε την φαρμακερή μπηχτή στον όπως όλα δείχνουν απερχόμενο πρωθυπουργό με μία αναδρομή στο παρελθόν Συγκεκριμένα, η κ. Μπακογιάννη, η οποία καθ' όλη την ομιλία της δεν ανέφερε ούτε μία φορά το όνομα του Αντώνη Σαμαρά, ισχυρίστηκε ότι αυτοί που ανέτρεψαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη, κατέστρεψαν την χώρα. «Εάν το έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη είχε ολοκληρωθεί σήμερα φίλες και φίλοι δεν θα ήμασταν σε αυτήν την κρίση» σημείωσε χαρακτηριστικά. Η καμπάνα όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει και ο πλέον αδαής δεν χτυπούσε για τον Αλέξη Τσίπρα που τότε ήταν στην… εφηβική του ηλικία.

Αλήθεια στα Χανιά οι Μητσοτακικοί τι θα κάνουν; Θα ψηφίσουν Σαμαρά ή θ' απέχουν, γιατί αν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λένε τα μπλοκ, μια νέα κεντροδεξιά γεννιέται και όλοι ξέρουμε ποιοι θα έχουν τα κλειδιά.. Ντόρα και Κυριάκος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: