Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ

Και εμένα με έστησαν.... οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ...αλλά και τον Νέο Εμπορικό σύλλογο της πόλης. Φυσικά έμαθα ότι λόγοι ανώτεροι της μικρής μας καθημερινότητας ανάγκασαν τους υποψήφιους να αλλάξουν το πρόγραμμα τους! Ο λόγος ... μια συνέντευξη που θα έδινε ο κ. Σταθάκης στο αγγλικό κανάλι SKY που τον έψαχνε παντού!!! Έτσι το πρόγραμμα πήγε πίσω και την πλήρωσε...ο Νέος Εμπορικός σύλλογος Κισάμου.  
Βέβαια εύλογη η απορία των ανθρώπων που περίμεναν μάταια στα γραφεία του συλλόγου τους υποψήφιους....μα ούτε ένα τηλεφώνημα να δικαιολογήσουν το βιαστικό τους φευγιό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: