Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Εικόνες από πρόσωπα και λουλούδια ιδωμένα σε συνάρτηση με την οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, είναι τα θέματα που ζωγραφίζει η Άννα Γιουμπάκη – Ξηρουχάκη που ζει και ζωγραφίζει στην Κίσαμο!
Μετά την πρώτη ατομική έκθεση στα Χανιά φέτος το καλοκαίρι, της γεννημένης στο Ρέθυμνο ζωγράφου, σειρά παίρνει η Ολλανδία εκθέτοντας τα έργα της σε ομαδική Έκθεση από τις 16 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου στο Άιντχοβεν, 13 Φεβρουαρίου- 1 Μαρτίου στην Μπρέντα και 6 Μαρτίου - 29 Μαρτίου στο Μπος
 Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: