Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;

Κατά τα φαινόμενα την έδρα στα Χανιά θα προτιμήσει ο Σταύρος αφήνοντας εκτός βουλής τον δικό μας Γιώργο Μαρακάκη.... Μάλιστα μια εφημερίδα στα Χανιά έγραψε:
"Δεν τήρησε την υπόσχεσή του – όπως γνωρίζουμε, με πάσα βεβαιότητα – ο ιδρυτής του Ποταμιού. Και στην προσπάθειά του να παγιδεύσει ψήφους εξέθεσε ανθρώπους και στη συνέχεια τους υφάρπαξε την έδρα που δικαιωματικά τους ανήκει.
Αυτό έκανε ο κατά τα άλλα ηθικοπλάστης κ. Θεοδωράκης στα Χανιά όπου η παρουσία του μάλλον φέρνει “νέα ήθη”.
Ουδέποτε άλλοτε έγινε τέτοια πολιτική εκμετάλλευση τόσο στυγνά και απάνθρωπα.
Μήπως όμως κάνουμε λάθος και τελικά ο κ. Θεοδωράκης τηρήσει την υπόσχεσή του;
Η πράξη θα το δείξει.".

Δεν υπάρχουν σχόλια: