Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Στις 6 Φεβρουαρίου 2015 (αν δεν πάρει πάλι παράταση) θα γίνει η μετάβαση από το αναλογικό τηλεοπτικό σήμα στο ψηφιακό για 53 κέντρα εκπομπής στην Κρήτη και στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.
Στην γειτονιά μας θα μπουν δυο κέντρα εκπομπής στα Πλακάλωνα και στα Κοτσυφιανά!
Βέβαια αν είναι σωστοί οι χάρτες που έδωσε στην δημοσιότητα η Digea πολλά χωριά στην περιοχή μας θα μείνουν απ'έξω από την κάλυψη του σήματος. Όπως βλέπω οριακά θα έχει σήμα το Έλος, ενώ οι Στροβλές, το Κεφάλι, το Αμυγδαλοκεφάλι, ο Κάμπος, το  Σφηνάρι, ο  Πλάτανος, όλη η Γραμβούσα και τα Φαλάσαρνα μένουν απ΄έξω! Μήπως είναι ώρα να ενδιαφερθούν κάποιοι ώστε να μην τρέχουν την τελευταία στιγμή;  

Δεν υπάρχουν σχόλια: