Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Η πρώτη δοκιμή στο ψηφιακό σήμα έγινε με απόλυτη επιτυχία χθες στην γειτονιά μας, από τα συνεργεία της Digea. Έτσι μάλλον δεν θα πάρει άλλη αναβολή και το ψηφιακό σήμα στις 6 Φεβρουαρίου ημέρα Παρεσκευή, θα είναι γεγονός για την γειτονιά μας. Μην σας φανεί λοιπόν παράξενο αν χάσετε το σήμα ..απλά πάμε σε άλλη εποχή και πρέπει να έχετε τον αποκωδικοποιητή όσων οι τηλεοράσεις των είναι παλαιάς τεχνολογίας. (όλα τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων διαθέτουν ενσωματωμένους ψηφιακούς δέκτες αυτής της τεχνολογίας και πληρούν τις προδιαγραφές) !!! Τώρα οι περιοχές που δεν καλύπτονται από τον αναμεταδότη των Πλακαλώνων ή των Κοτσιαφιανών θα πρέπει να βάλουν τοπικούς αναμεταδότες.
Στην Δυτική Κρήτη τα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας θα βρίσκονται στην συχνότητα 31/34, τα ιδιωτικά περιφερειακής εμβέλειας στην συχνότητα 54 και τα δημόσια στην συχνότητα 21/38.
Δείτε εδώ που θα υπάρχει πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: