Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

Η Ι. Μητρόπολις Κισάμου & Σελίνου, το Αννουσάκειο Ίδρυμα και ο Εθελοντικός Σύνδεσμος «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος» σας προσκαλούν στην μεγάλη μουσική βραδιά Κοινωνικής
Αλληλεγγύης που διοργανώνουν με την Ελένη Τσαλιγοπούλου. Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου ώρα 8.00μ.μ. στο Κέντρο Ευτυχία Palace. Είσοδος 18€. Συμπεριλαμβάνεται: πλήρες μενού (παραδοσιακό βραστό-πιλάφι, ψητό, ποτό, σαλάτα, φρούτο). Τα έσοδα θα διατεθούν στις δομές περίθαλψης, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, του Αννουσάκειου Ιδρύματος, υπέρ των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Βοήθησε και εσύ, για άλλη μια φορά, «να γίνει η αγάπη πράξη»! Σας περιμένουμε όλους με χαρά και τιμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: