Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

9ο ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015

Εσύ θα είσαι με τους θεατές ή με τους καρναβαλιστές ;
Το μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτυ στην Δυτική Κρήτη για ακόμη μια χρονιά, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες και καρναβαλιστές. Η Κίσσαμος για ένατη συνεχή χρονιά διοργανώνει με την βοήθεια των καρναβαλιστών και της φαντασίας ένα μεγάλο πάρτυ. 
Εσύ θα είσαι με τους καρναβαλιστές ή με τους θεατές ; 
9ο Κισσαμίτικο καρναβάλι
Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015
Αν διαθέτεις την τρέλα και όχι την ομάδα, μπορείς να ενημερωθείς για όλες τις ομάδες με ένα απλό τηλεφώνημα ή e-mail στο γραφείο της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. ώστε να συμμετέχεις με την παρέα σου ή και μόνος σου σε κάποια απο τις παραδοσιακά μεγάλες ομάδες του Κισσαμίτικου καρναβαλιού που διαθέτουν άρμα.  Βρες την διάθεση και θα σου βρούμε εμείς την παρέα.
Αν διαθέτεις και την τρέλα και την ομάδα βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει, συντόνισε την ομάδα σου, βρείτε θέμα και ελάτε να το δηλώσετε από τις 15-1-2015 έως 15-2-2015 στο γραφείο της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισσάμου) .
Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να προβληθούν, να διαφημιστούν και να γίνουν χορηγοί αυτής της προσπάθειας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Κ.Ε.ΔΗ.Κ. στα παρακάτω τηλέφωνα ώστε να ενημερωθούν για τα εναλλακτικά πλάνα διαφήμισης και το κόστος αυτών. 
Υπεύθυνοι Κ.Ε.ΔΗ.Κ. : Μαρακάκη Βίκυ - Ανδρουλάκης Μανώλης 
Τηλ : 2822340222
Fax : 2822083327
Email:koinofelisdkis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: