Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΔΩΡΕΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Για τις ανάγκες του Νηπιαγωγείου Καλουδιανών ο αντιπρόεδρος της ΕΒΕΧ, Μιχάλης Χαιρετάκης, μεσολάβησε ώστε να δοθεί ένας υπερσύγχρονος υπολογιστής στο σχολείο.
Στην φώτο κατά την παράδοση του υπολογιστή μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Γλαμπερδάκη. 
Με την ευκαιρία αυτή υπενθυμίζω ότι ο Μιχάλης Χαιρετάκης έχει βοηθήσει την περιοχή μας τα τελευταία χρόνια σε θέματα που αφορούν το Επιμελητήριο και χάρις στις φιλότιμες προσπάθειες και βοήθειες του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Μαργαρώνη κατόρθωσαν να γίνουν τα εξής στην Κίσαμο:
1. Είσπραξη συνδρομών των μελών του ΕΒΕΧ από τον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου χωρίς να χρειάζεται να ...
..μεταβαίνουν στα Χανιά οι πολίτες.
2. Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας Β και Γ κατηγορίας που για πρώτη φορά έγιναν εκτός Χανίων και συγκεκριμένα στην Κίσαμο εξυπηρετώντας πάρα πολλούς συνδημότες μου που δεν χρειάζονταν να πηγαινοέρχονται στα Χανιά
3. Χρηματοδότηση του ΕΠΑΛ Κισάμου για την αγορά ενός σύγχρονου διαγνωστικού μηχανήματος ελέγχου κινητήρων
4. Χρηματοδότηση του Αννουσάκειου Ιδρύματος για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου
5. Συνδιοργάνωση με το δήμο Κισάμου του τριημέρου πρόληψης και των επιπτώσεων τροχαίων ατυχημάτων στο 1ο Γυμνάσιο Κισάμου
6.Ενημέρωση και προώθηση Κισαμίτικων επιχειρήσεων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό
7. Συνεργασία με την Ryan air όσο αναφορά την προβολή περιοχών τις Κισάμου στην ιστοσελίδα της όσο και στο ημερολόγιο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: