Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Μια ερώτηση έκαναν προχθές κατά την παρουσίαση των υποψηφίων του "Ποταμιού" στο δημαρχείο της πόλης, στον Ευρωβουλευτή και άξιο επιστήμονα κ. Γραμματικάκη! 
- Υπογράψατε να μην πάρουμε τις γερμανικές αποζημιώσεις; 
...και ο Ευρωβουλευτής απάντησε οτι δεν υπέγραψε και όλα αυτά δημιουργήθηκαν από τον κ. Νότη Μαριά! 
- Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε πρόταση από τον κ. Μαριά που τέθηκε σε ψηφοφορία στην κλειστή συνεδρίαση των συντονιστών της Επιτροπής Αναφορών στις 07/10/2014 και υπερψηφίστηκε μόνο από την Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά και τους Ευρωπαίους Αντιφεντεραλιστές. Από την άλλη πλευρά την καταψήφισαν οι εκπροσώπησοι της K.O. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο οποίο συμμετέχει η ΝΔ, η Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην οποία συμμετέχουν το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ και η Συμμαχία Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη και οι Πράσινοι.
Στη συνέχεια ο Νότης Μαριάς, ζήτησε να τεθεί σε ψηφοφορία η πρόταση του στην Ολομέλεια της Επιτροπής Αναφορών προκειμένου να υπάρξει ονομαστική ψηφοφορία και να διαφανεί δημόσια η θέση κάθε πολιτικής ομάδας και κάθε ευρωβουλευτή. Η πρόταση θα συζητηθεί κατά το β’ εξάμηνο του 2015. (Τότε θα ψηφίσουν)

Αυτή είναι η αλήθεια η οποία και δημοσιεύθηκε σε πολλές Ελληνικές εφημερίδες, φυσικά ο κ. Γραμματικάκης ακολούθησε την γραμμή του κόμματος του, που όπως βλέπετε και παραπάνω είναι ανάμεσα σε αυτά που καταψήφισαν την πρόταση του Μαριά, απ΄την άλλη δεν παύει να είναι και μέλος αυτού του κόμματος και θα ψηφίσει ....μόνη μας ελπίδα ως τότε ν΄αλλάξουν κάποια πράγματα στα πιστεύω τους !

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει κάνει μόνο αυτά ο "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ" του MEGA έχει κάνει και άλλα..πολλά.

Πέρα από το οτι φωτογραφίζονταν με τον Μέγα Ολετήρα Κ. Σημίτη φόρα παρτίδα.

http://www.fimes.gr/wp-content/uploads/%CE%98%CE%95%CE%9F%CE%94%CE%A9%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A32.jpg

Δείτε και ΑΥΤΟ και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα για το ΠΟΤΑΜΑΚΙ το φυτευτό..

http://olympia.gr/2015/01/22/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%84%CE%B1-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-2008-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CF%83/

Βίντεο..

Εδώ

https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421828030&x-yt-cl=84411374&v=ur6UNPl2jq4

και Εδώ

https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421828030&x-yt-cl=84411374&v=J7KXFfLYmmQ#t=25


Ανώνυμος είπε...

Οι καστελιανοί (και όχι μόνο) θα τον ψηφίσουν (γιατί είναι δικό μας κοπέλι). Αυτή είναι η πολιτική μας παιδεία και μετά αναρωτιέσαι γιατί πάμε κατά διαόλου.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Το δικό μας κοπέλι δεν μου λέει και πολλά πράματα.... το ότι πάμε κατα διαόλου είναι γεγονός.
Τώρα με δικά μας κοπέλια ποτέ δεν κάναμε και πολλά πράματα..αυτό το ξέρεις αγαπητέ φίλε ανώνυμε....