Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΚΙΣΑΜΟΣ

Αντιπρόεδρος της ΕΣΣ Κρήτης εκλέχτηκε η πρόεδρος του ΑΟ Κισάμου Μαρία Μπικάκη!
Πραγματοποιήθηκε χθες στο Ρέθυμνο η τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κρήτης. Η Γενική Συνέλευση ήταν και εκλογολοαπολογιστική και έτσι πέρα από την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού είχαμε και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου 7μελούς Δ.Σ. της ΕΣΣΚ και νέας 3μελούς εξελεγκτικής επιτροπής για την επόμενη 4ετία. Τα σωματεία που παρέστησαν στην διαδικασία ήταν 14 με αισθητή την απουσία των υπολοίπων.
Σύμφωνα λοιπόν με τις διενεργηθείσες αρχαιρεσίες στο νέο Δ.Σ. εξελέγησαν, κατά αλφαβητική σειρά, οι: Αλειφέρης Παναγιώτης (Ο.Α.Χ.), Ζουρμπάκη Μαρία (ΣΚ.Ο.Ρ.), Λιοδάκης Νεκτάριος (Κάισσα Χανίων), Μιχαηλίδη Αφροδίτη (Ο.Φ.Η.), Μπικάκη Μαρία (Κίσαμος), Στεφανάτος Χαράλαμπος (Σ.Α.Γαζίου) και Χατζηπαναγιώτου Μανώλης (ΚΥΔΩΝ). Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι: Μαραβελάκη-Δασκαλάκη Μαρία (Ο.Α.Χ.), Πετράκης Σήφης (Ο.Τ.Ε. Χανίων) και Τζεμανάκης Ευτύχης (Ο.Φ.Σ.Χ.). 
Το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε αμέσως σε σώμα και ανετέθησαν οι εξής αρμοδιότητες στα μέλη του:
Πρόεδρος-Έφορος Αγώνων: Στεφανάτος Χαράλαμπος
Αντιπρόεδρος: Μπικάκη Μαρία
Γραμματέας: Μιχαηλίδη Αφροδίτη
Ταμίας: Αλειφέρης Παναγιώτης
Μέλη: Ζουρμπάκη Μαρία, Λιοδάκης Νεκτάριος και Χατζηπαναγιώτου Μανώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: