Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΜΙΚΡΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

7 από τα 23 κόμματα συνολικά δεν πήραν ψήφο στην Κίσαμο στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Πρώτος σε ψήφους στον ΣΥΡΙΖΑ και στις 3 ενότητες του δήμου Κισάμου ο Γιώργος Σταθάκης, στην ενότητα του Ινναχωρίου πήρε 380, στην Μήθυμνα 569, και στην Κίσαμο 1164!
Στην Ν.Δ ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης πήρε την πρωτιά σε Ινναχώριο με 181, και Μήθυμνα με 275 και ο Μανούσος Βολουδάκης στην Κίσαμο με 589 ψήφους!
Στο ΠΟΤΑΜΙ ο Σταύρος Θεοδωράκης ήλθε πρώτος στο Ινναχώριο με 71 ψήφους, στην Μήθυμνα η Φτυλιτάκη Νίκη με 174 ψήφους και στην Κίσαμο ο Μαρακάκης Γιώργος με 314 ψήφους!
Oι βουλευτές στην Κρήτη
Εκλέγονται στο Ηράκλειο:  κ.Μιχελογιαννάκης, Κριτσωτάκης και Βαρδάκης, από το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Αυγενάκης από τη ΝΔ, ο κ.Δανέλλης από το Ποτάμι, ο κ.Δαμαβολίτης από τους ΑΝΕΛ, ο κ.Κεγκέρογλου από το ΠΑΣΟΚ, ο κ.Συντυχάκης από το ΚΚΕ.

Στα Χανιά κ. Σταθάκης, Πολάκης και Βαγιωνάκη από το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Στ. Θεοδωράκης για το Ποτάμι. Στο Ρέθυμνο κ.Ξανθός και Κεφαλογιάννης, στο Λασίθι κ. Δερμιτζάκης και Πλακιωτάκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: