Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΘΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΜΩΒ (ΤΩΡΑ) ΚΑΦΕΝΕΙΑ;

Οι παραδοσιακοί και σωστοί Δεξιοί σήμερα θα πρέπει να αισθάνονται άσχημα....ειδικά αυτοί που ψήφιζαν από τα γενοφάσκια τους Δεξιά. Μάλιστα δεν μπορώ να μην αντιγράψω ένα φίλο που έγραψε στην προσωπική του σελίδα τα εξής:
"Ξύπνα, ιδρυτή Καραμανλή, να δεις πως το 'χει κάμει,
το Κόμμα σου, ένας μικρός καβάλα σε καλάμι!
"Μικρός" με την έννοια μικρόνους, μικρόψυχος, μικροπρεπής.
Αλήθεια, υπάρχει κανένας Ελληνας που να πιστεύει πως αν ήταν σημερινός αρχηγός στη ΝΔ ο ιδρυτής της ή και ο Μητσοτάκης δεν θα καλωσόριζαν τον νέο πρωθυπουργό;
Εγώ νομιζω ότι όχι μόνο θα τον υποδέχονταν, αλλά και και σε κατ' ιδίαν συζήτηση, θα του έδιναν, ως μεγαλύτεροι και πολύπειροι, δυο-τρεις "πατρικές" συμβουλές!"
Αντρέας Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: