Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ

Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου ξεκίνησαν ορεξάτα το ματς και απείλησαν στο 5' με Κιπτίου, Πασιαλή και στη συνέχεια από μακρινή απόσταση με σουτ του Μποτωνάκη και φάουλ του Φραγκουλάκη, αλλά ένα λάθος στην άμυνα έδωσε τη δυνατότητα στον Π. Καραχάλιο να κάνει το 1-0 για τη Νέα Ιωνία στο 38’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κισαμικός βελτίωσε αισθητά την απόδοσή του και πίεσε αρκετά την αντίπαλη εστία φτάνοντας στην ισοφάριση με τον Τσικουδάκη στο 74’, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από απόκρουση του Καπούταγλη σε σουτ του Κιπτίου. Σε δύο περιπτώσεις ο Μπερνιδάκης και σε μία ο Βιδάλης δεν μπόρεσαν να πετύχουν το δεύτερο γκολ. Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι με τον Μπάρκογλου.
Την πρώτη του εμφάνιση ..
...με τη φανέλα του Κισαμικού έκανε ο Κώστας Κώτσιας.
Διαιτητής: Λαμπαδαρίου (Πειραιά)
Βοηθοί: Γιαννίκος-Τίκας (Πειραιά)
Κίτρινες κάρτες: Μποτωνάκης (13’), Α. Καραχάλιος (66’), Σουμπασάκης (66’), Βογατσάς (68’), Πασιαλής (71’), Χλωρός (87’), Σελινιωτάκης (89’ από τον πάγκο), Αχμέτ (90+2’), Λαζαρίδης (90+3’).
Νέα Ιωνία (Γιάννης Τάμπραντζης): Καπούταγλης, Δημγκιόκας, Ρόππας, Σπαγής, Αχμέτ, Τύρπος, Π. Καραχάλιος (62’ Χλωρός), Βογατσάς (86’ Πρισιμιτζής), Μπάρκογλου (75’ Όγκμποε), Α. Καραχάλιος, Νησαριώτης.
Π.Γ.Σ. Κισαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Κώτσιας, Τζανής, Σουμπασάκης, Κιπτίου, Μποτωνάκης (62’ Λώττας), Πασιαλής (78’ Βιδάλης), Βλάχος (62’ Τσικουδάκης), Φραγκουλάκης, Μπερνιδάκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: