Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου σε συνεργασία με το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, προτίθεται να υλοποιήσει άμεσα σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας για όλες τις επιχειρήσεις της Κισάμου.
Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 17/96 (ΠΔ 17/96), κάθε επιχείρηση που απασχολεί, ή πρόκειται να απασχολήσει προσωπικό, πρέπει να έχει Τεχνικό Υγείας και Ασφάλειας (ΤΥΑ), δηλωμένο στην Επιθεώρηση Εργασίας.
Από την ίδια Νομοθεσία, προβλέπεται ότι καθήκοντα ΤΥΑ σε μικρές επιχειρήσεις, μπορούν να ασκήσουν οι ίδιοι οι επιχειρηματίες, αρκεί να έχουν παρακολουθήσει ειδικό σεμινάριο επιμόρφωσης εργοδοτών για την άσκηση των καθηκόντων τους ως Τεχνικών Ασφάλειας, πιστοποιημένο από το Υπουργείο Εργασίας. 
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 106 Α΄ Όροφος και στα τηλέφωνα                              
28220-22772 & 6944531137.
Ωράριο λειτουργίας γραφείου: 09.00- 13.00

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ντόρος για το τίποτα βασικά, εδώ οι επιχειρήσεις τις ΚΙΣΣΑΜΟΥ κλείνουν η μια μετά την άλλη, Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ.. (από τα εργοστάσια και τις βαριές βιομηχανίες μας !!)

ΕΙΠΑΜΕ ΤΩΡΑ.. ΜΗΝ ΤΟ ΧΕΣΟΥΜΕ

καλό είναι να πουλάμε μούρη.. αλλά να παράγουμε και κάτι, γιατί χωρίς παραγωγή... Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που θα πάει ... στο ΜΠΑΚΑΛΙΚΑΚΙ;

Αλήθεια ποιος το ΕΠΙΒΑΛΕΙ αυτό;

Οι "ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ" της ΕΛΛΑΔΑΣ;

..Έχω χάσει την μπάλα.... στο μεταξύ..

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα αυτός που γράφει το παραπάνω σχόλιο δεν ειναι επαγγελματίας...
Γιατι καλε μου φίλε η φίλη πρέπει να γνωρίζεις οτι για όλους εμάς τους άτυχους που διατηρούμε ΑΚΟΜΑ επιχείρηση και θέσεις εργασίας ,μας επέβαλαν με προεδρικό διάταγμα οτι αν δεν περάσουμε σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας εμείς οι ίδιοι θα πρέπει να προσλαβουμε κάποιον να το κάνει αφου ειναι υποχρεωτικό για να κλείσουμε και φορολογικά τη χρονια ,βάζοντας μας ενα επιπλέον κόστος στις ήδη υπό κλείσιμο επιχειρήσεις μας..
Αρα δεν πουλάμε ΜΟΥΡΗ ,αλλα κάνουμε δράσεις ώστε να διευκολύνουμε τους επαγγελματίες της περιοχής αντί να τρέχουν στα Χανιά,χάνοντας χρόνο αλλα και χρήμα να τον κάνουν εδω στον τόπο τους για πρώτη φορα..
Κλείνοντας θα συμφωνήσω μαζι σου οτι δεν γίνεται τίποτα ουσιαστικό για την επιβίωση της μικρής επιχείρησης αλλα και της επιχειρηματικότητας γενικότερα ,αλλα και να σου τονίσω οτι και κάποια στιγμη θα πρέπει όλοι όσοι θέλουν να γίνουν επαγγελματίες θα πρέπει να έχουν και μια ελάχιστη κατάρτιση ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των εργαζομένων,καταναλωτών αλλα και γενικότερα η αγορά απο τους τυχαρπαστους που μονο μέλημα τους ειναι να εξαπατησουν τους καταναλωτές αλλα και τους συναδέλφους ..παραδείγματα τέτοια παρα πολλα ειδικά στην περιοχή μας!!
Με τιμη
Μιχάλης Χαιρετακης
Β' Αντιπροεδρος ΕΒΕΧανιων
Αντιπρόεδρος Ν.Ε.Σ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

ρε ανωνημε εσυ και ΧΕΣΜΕΝΟΣ εισαι και χωρις ΜΟΥΡΗ . Διαβασε πρωτα την νομοθεσια και μετα κανε τον πονηρο .

Unknown είπε...

Δεν είναι τυχαίο που αυτός ο τόπος δεν πάει μπροστά... γιατί υπάρχουν ανθρώπου που σκέφτονται με αυτό τον τρόπο... Γίνεται μια κίνηση από τον Εμπορικό Σύλλογο για την διευκόλυνση των επιχειρήσεων,(και να σημειωθεί ότι σεμινάρια για τεχνικό ασφαλείας γίνονται πρώτη φορά στην Κίσσαμο)και το ευχαριστώ είναι να κρίνονται από ανώνυμους με σχόλια του τύπου "πολύς ντόρος για το τίποτα".Να ενημερώσουμε τον ανώνυμο λοιπόν ότι σε όλες τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ανεξαρτήτως κλάδου οικονομικής δραστηριότητας και αριθμού εργαζομένων, ο εργοδότης έχει υποχρέωση να παρέχει στους εργαζομένους υπηρεσίες γιατρού εργασίας και τεχνικού ασφαλείας. Η επιχείρηση οφείλει να κοινοποιεί τη σύμβαση εργασίας ή έργου που συνάπτει με τον τεχνικό ασφάλειας στην αντίστοιχη Τεχνική - Υγειονομική Επιθεώρηση Εργασίας. Το όνομα του τεχνικού ασφάλειας αναγράφεται υποχρεωτικά στους πίνακες ωρών εργασίας που θεωρούνται κάθε χρόνο από την Επιθεώρηση Εργασίας και κατά την πρόσληψη εργαζόμενων.Διευκρινίσεις δίνονται με την εγκύκλιο 31566/2011.


Μαρακάκη Κορίνα

Ανώνυμος είπε...

Ότι έχει χάσει την μπάλα ο ανώνυμος αυτό είναι το μονό σίγουρο!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μιχάλη Χαιρετάκη (δεν σε ξέρω)
Το ΟΤΙ σας το επέβαλαν με προεδρικό διάταγμα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το αποδεχθείτε και να το εφαρμόσετε..

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.

γιατί σε λίγο (μπορεί) Να σας επιβάλουν και ένα τεχνικό ΗΔΟΝΗΣ για να δουν αν σε κάθε εταιρία (που πάει να κλείσει) γινεται και σωστό ΣΕΞ ..

ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ...

Ξυπνάτε και να μην σας λαλούν με το καλάμι...


Άντε και ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ (ξανά)

Ciao..

Unknown είπε...

ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!Εγω θα ελεγα ο κυριος αυτος να μας πει το ονομα του και οχι να κρυβετε αυτο δειχνει αναδρεια!!!
ο καθενας δειχνει το επιπεδο του με τις πραξεις και τα λογια του!!!!

ΝΙΚΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον κανεις σας δεν εχει καταλαβει οτι βρισκομαστε σ' ενα blog οπου ο καθενας εχει το δικαιωμα να εκφραζει την γνωμη του κ αν το θελει ανωνυμα.. Ουτε σπιτι σας ηρθε για να σας προσβαλλει ουτε τηλεφωνο σας πηρε.. Ξεκολλατε πια το μυαλο σας.. Αν σας ελεγε το ονομα του τι θα κερδιζατε;; Να τον κραζετε κανονικα;; μια χαρα γινετε αυτο στο Καστελι χρονια τωρα, δεν χρειαζεται να γινετε κ εδω μεσα..

Ανώνυμος είπε...

Α! Ξεχασα να πω το ονομα μου στο παραπανω σχολιο..
Μαρια Αντουανετα!

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα χάλασε η ΣΟΥΠΑ ΤΩΡΑ..

To ότι κλείνουν οι επιχειρήσεις (και στην Κίσσαμο) ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ

το ότι οι ασφαλιστικές εισφορές είναι βάρος ασήκωτο (και δεν υπάρχει ασφάλεια) ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ

Το ΦΠΑ 23% ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ

Το παρεμπόριο (όχι μόνο στη Κίσσαμο) ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ

Το ότι δεν παράγουμε τίποτα ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ

Το ότι δεν υπάρχουν οι συνθήκες για να παράγουμε κάτι ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ

το ότι τα παιδιά μας δεν έχουν δουλειές ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ

το ότι ξεπουλιέται το ΣΥΜΠΑΝ σε ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ

Το ότι το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ (κράτος) που ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ (βολεμένοι) μας πάει ΑΣΑΛΙΩΤΑ
και δεν το ενδιαφέρει πως επιβιώνεις και αν δουλεύεις ή όχι... ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ


ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΟΜΩΣ Ο Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .. και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ με προεδρικό διάταγμα(!)

και εμείς κάνουμε και σεμινάρια..

ΚΑΚΩΣ ΛΟΙΠΟΝ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ (γιατί αυτό είναι πολύ δευτερεύον θέμα)

Ο Ανώνυμος... Μάριος Αντουανέτος

Ανώνυμος είπε...

Αν ήσουν πραγματικός Μαριος θα εγραφες και το όνομα σου,αλλά θελει...!!!οποτε σαν πραγματική Μαρία κρύβεσαι όπως συμβαίνει με όλους τους ομοιους σου, Καστελιανους και μη Καστελιανους που το παίζουν ήρωες στα καφενεία και κριτές των πάντων και όταν πρέπει να βγουν επώνυμα να τα πουν στον κάθε αρμόδιο "βολεμενο" και μη τότε ξεκινάνε να κάνουν αυτό που ξέρουν καλα και χωρίς ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ...το γλυψημο.. και εσυ φανεσαι καλή σε αυτό ....

Ανώνυμος είπε...

εξυπνάδα --> 1:35 π.μ

Εικάζω ότι, όταν σας επιβάλουν και ένα τεχνικό ΗΔΟΝΗΣ (σύντομα με προεδρικό διάταγμα) τότε εσείς θα παραδίδετε σεμινάρια (στην Κίσσαμο) για το πως πρέπει να φοράμε το προφυλακτικό..

ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΤΣΙ !

και "καλά" θα κάνετε μετά να ψάχνετε για "ανώνυμες" "Μαρίες" που σας λένε (το αυτονόητο) μέσα από ένα blog..

γιατί τελικά στον καιρό της εσχατιάς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΟΥΣΙΑ..
Μονό τα ΟΝΟΜΑΤΑ.

Τελικά "ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ" αλλά εγώ σε "ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ"...

και φαντάζομαι ότι είσαι και "ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ" που απασχολεί κόσμο και κοσμάκη.

φυλάκια πολλά.
Μάριος Αντουανέτος

Υ.Γ. Δεν θα σας απασχολήσω άλλο, Κάντε την δουλειά σας εσείς..
και συγνώμη για την ενόχληση..




Unknown είπε...

Και για την ιστορία.......
Μαρία Αντουανέτα - Η Τραγική Βασίλισσα
Πριν απο 200 χρόνια η Γαλλική Επανάσταση αναζητούσε το εξιλαστήριο θύμα. Η Μαρία Αντουανέτα άφησε πίσω της την εικόνα μιας τραγικής ηρωίδας. Μια βασίλισσα τις Γαλλίας που ανατράπηκε απο επαναστάτες, έγινε το εξιλαστήριο τις Χώρας και ένα μισητό πρόσωπο για το λαό του Παρισιού.Για εκείνους ήταν μια άσωτη ανήθικη γυναικά και μια ξένη που πρόδωσε την Γαλλία.
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.........

Ανώνυμος είπε...

οπως λεει και ο ανωνυμος , επανασταση τωρα . μην κανετε τιποτα μην πληρωνεται τιποτα ειστε ελευθεροι.Ολοι μαζι μπορουμε για μια νεα ελλαδα .

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΝΟΜΑ !ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ! ΤΕΛΟΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.
NIKH NOIKOKYRAKH

Ανώνυμος είπε...

Κυρια Νικη --> 9:35 π.μ

το "Για να αποφύγεις την κριτική, μην κάνεις τίποτε, μη λες τίποτε, μην είσαι τίποτε."

το είπε ο Αμερικάνος Elbert Green Hubbard (June 19, 1856 – May 7, 1915)

και όχι ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ...(όπως λες)

ΑΥΤΕΣ τις ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ λοιπόν να μην τις πουλάς εδώ, γιατί προσωπικά εγώ σιχαίνομαι τον Αμερικάνικο τρόπο σκέψης, διότι ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ AMERICAN DREAM..

Αυτά ΠΟΥΛΙΟΥΤΑΙ στην ΜΙΝΕΣΟΤΑ...
ΟΧΙ ΕΔΩ..

Αλλά να ξέρεις ότι κατακρίνω την "ΑΒΑΝΤΑ" που κάνετε σε μια ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Κατάσταση (προεδρικό διάταγμα) που δεν προσφέρει τίποτα.. ενώ ο κόσμος καίγεται

Και θα το δείτε και στην πράξη..

δηλαδή κατά την άποψη μου ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.. (και κάποιοι χτενίζονται)... (το λέω ευγενικά)


φιλικά
Μάριος Αντουανέτος

Ανώνυμος είπε...

Kυριε Μαριε εχετε πολυ θυμο μεσα σας και θελετε να τον βγαλετε δεν μας πειθετε ομως ετσι .αν θελετε να συζητουμε ελατε να μας βρειτε και να μας ξυπνησετε!
φιλικα Νικη Νοικοκυρακη

Ανώνυμος είπε...

Για τον Μάριο Αντουανέτο

Σίγουρα κάποιο άλλο πρόβλημα έχεις και απλά από κάπου έπρεπε να πιαστείς για να εκφράσεις τις ιδέες σου,και βρήκες αφορμή τον τεχνικό ασφαλείας. Πρακτικά οι επιχειρήσεις θα γλυτώσουν από τα τσουχτερά πρόστιμα εφόσον εφαρμόσουν την νομοθεσία .
O κόσμος μπορεί να καίγεται αλλά μην τρελαθούμε, δεν απειλούνται οι δημοκρατικοί θεσμοί με τα εν λόγω σεμινάρια .

Ανώνυμος είπε...

Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ INTERNET ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ !

Ανώνυμος είπε...

Τι να πρωτοσχολιασει κανεις;;
Οτι θα μας μαθουν κ ποια ειναι η Μαρια Αντουανετα εδω μεσα δεν το περιμενα.. Κ δεν περιμενα απο τοσα ατομα να μην καταλαβουν οτι το σκεπτικο του Μαριου ειναι σωστο, με καποιες αστοχιες που ολοι εχουμε αλλωστε.. Καλυτερα να επαναστατησετε γιατι βλεπω στο τελος να σας λενε οτι ''αν δεν έχει ο λαός ψωμί, ας φάει παντεσπάνι'' κ να μην τους ριχνετε στην πυρα αλλα να λετε κ ευχαριστω!!!! (και οποιος καταλαβε, καταλαβε)

Ανώνυμος είπε...

Η Μαρια Αντουανετα, ειμαι στο παραπανω σχολιο!

Ανώνυμος είπε...

ρε άντε και ξυπνήστε όλοι σας , όλο λόγια , κριτές των πάντων και τελικά δεν έχετε κάνει τίποτα στην ζωή σας πέρα από το δικό σας όφελος.
Δεν χρειάζεται να γράφεται ανώνυμα , να χρησιμοποιείται ονόματα άλλων σπουδαίων δήθεν , όσοι γράφεται σε αυτό τον χώρο λίγο πολύ από το γράψιμο καταλαβαίνουμε ποιοι είστε , σταματήστε να κρίνεται και κάντε κάτι για το κοινό σύνολο , γιατί μόνο έτσι θα ξεκολλήσουμε από αυτό το ηθικό τέλμα που μας έχουν καθηλώσει και δεν θα γράψω το όνομά μου έτσι για να γίνω σαν και εσάς και να φτάσουν τα σχόλια στα 40 !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Νίκη --> 1:03 μ.μ.

Δεν είναι ΘΕΜΑ θυμού, γιατί δεν έχω κάτι προσωπικό με κάποιον.

Βλέπω απλά τι συμβαίνει γύρω μου.

Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι, με αυτή την συμπεριφορά (του να κάνετε σεμινάρια) ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ μπορεί να εξυπηρετείτε τους επαγγελματίες (της ΚΙΣΑΜΟΥ) αλλά ταυτόχρονα εξυπηρετείτε(αι) ένα ΑΝΑΛΓΗΤΟ κράτος ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ και που στο τέλος του κύκλου ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ (εσείς οι ακόλουθοι του).
κάνοντας του μάλιστα και ΑΒΑΝΤΕΣ(!)

ΔΥΣΤΥΧΩΣ.. χάνετε την ουσία (άποψη μου) φοβούμενοι καποια (πιθανά) πρόστιμα..εξυπηρετώντας τους σκοπούς κάποιων που σκοπό έχουν να σας αφανίσουν..KAI ΘA TO KANOYN.

Εσείς λοιπόν που ΟΡΓΑΝΩΝΕΣΤΕ (ως σύλλογος) και καλά κάνετε, θα ΕΠΡΕΠΕ να ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΤΕ κιόλα.. εκτός αν όλα ΑΥΤΑ τα βλέπετε για το καλό σας και απαραίτητα....ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΛΑΘΟΣ...

Δεν έχω να πω κάτι άλλο, και δεν έχω κάτι προσωπικό με κανένα.
Άλλωστε, δεν σας έβρισα εκμεταλλευόμενος την ανωνυμία, μια άποψη εξέφρασα που πιθανώς να μην σας "ΑΡΕΣΕ" ο τρόπος αλλά έτσι είμαι εγώ..

Ολίγον Απότομος.

Τέλος επειδή ανέφερες τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ένα από τα ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ του λέει το εξής..

"Ο καθένας μπορεί να θυμώσει, είναι εύκολο. Αλλά να θυμώσεις με το σωστό άνθρωπο, στο σωστό βαθμό, για το σωστό λόγο, τη σωστή στιγμή και με το σωστό τρόπο, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο."

Φιλικά
Μάριος Αντουανέτος

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου και εγω δεν σου ειπα οτι συμφωνω με ολα αυτα που συμβαινουν στην χωρα μας. εγω ισως ανυσηχω περισσοτερο απο σενα για αυτα που συμβαινουν σε μας και για αυτα που περιμενουν τα παιδια μας. Δεν νομιζω ομως οτι αν γινει η δεν γινει το σεμιναριο στο καστελι εχει μεγαλη σημασια! Το θεμα απαιτει πολυ συζητηση και αναλυση δυσκολο μεσα απο το block πρωτα ομως πρεπει να μαθουμε να ελενγχουμε τον ευατο μας να κανουμε την αυτοκριτικη μας και μετα να επιτεθομαστε!ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ!!δεν ξερω αν το εχει πει κανεις!!! στο τελος μπορει να συμφωνουμε κιολας .εκτος λοιπον απο την κριτικη περιμενουμε και τις προτασεις σου !καλο βραδυ.
Νικη Νοικοκυρακη

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Νίκη --> 9:51 μ.μ

1> Μην υποτιμάς το blog γιατί αν δεν υπήρχε δεν θα τα λέγαμε..

2> Ο τρόπος μου μπορεί να είναι ολίγον "ΑΓΑΡΜΠΟΣ" αλλά είναι αποτελεσματικός..

και

3> Έχω εκφράσει ήδη την άποψη/προταση μου, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΔΕΚΤΙΚΟΙ (και να κάνετε ΑΡΩΓΗ με τον τρόπο σας) ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ είτε είναι με προεδρικό διάταγμα είτε ΟΧΙ. Γιατί σε ένα ανάλγητο κράτος, το οποίο ΑΦΑΝΙΖΕΙ δεκαετίες τώρα τον μικρομεσαίο σε λίγο δεν θα υπάρχετε ούτε εσείς..

και πίστεψε με, το ότι υπάρχετε ακόμη τους ΧΑΛΑΕΙ.

Αντισταθείτε με όποιο μέσο μπορείτε στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ γιατί αυτό μεθοδεύουν (ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ).

Δεν είναι το ΠΡΟΒΛΗΜΑ το σεμινάριο
αλλά η ΑΠΑΙΤΗΣΗ που γινεται με ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ.

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΥΛΟΓΑ..

Για ποιο λόγο επιβάλετε άραγε Τ.Υ.Α; (ενώ έχουμε Ανεργία στου νέους 60%)

Και αυτός που το επιβάλει γιατί το κάνει;

Βλέπει μέλλον αυτός;

Δηλαδή ποιος ξέρει τι άλλο θα επιβάλουν στο μέλλον, και με ποιο τρόπο.. (όλα για το "καλό μας" γίνονται... έτσι λένε) αλλά όπως βλέπεις τα μαγαζιά κλείνουν και η αγορά μαραζώνει..

και δεν κυκλοφορεί ούτε το χρήμα ούτε οι άνθρωποι.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.. και όχι αν θα έχουμε (επιβεβλημένο) Τ.Υ.Α

ΑΥΤΟ ΛΕΩ..

και Μπορώ να σου γράφω 10 βδομάδες
ότι αυτό ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ..

και να τους το πείτε και ως ΣΥΛΛΟΓΟΣ (αν θέλετε)

και ότι οι προτεραιότητες είναι άλλες, αλλά τις αγνοούν ...


και επειδή το κουράσαμε
δεν θα σας ενοχλήσω άλλο..


Φιλικά
Μάριος Αντουανέτος