Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΑΚΑΨΗ ΤΟΠΟΛΙΩΝ ΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Α' Το έργο θα ενταχθεί ..τα τεύχη δημοπράτησης θα ετοιμαστούν .. το έργο θα ξεκινήσει.....αλλά η ολοκλήρωση του έργου ως και το τέλος του 2015 είναι δύσκολη!!!!
Β' Το έργο θα ενταχθεί ...τα τεύχη δημοπράτησης θα ετοιμαστούν .. το έργο όμως δεν θα ξεκινήσει μιας για τους γνωστούς λόγους θα υπάρχουν ενστάσεις οπότε αφού δεν προλαβαίνει να ολοκληρωθεί ... γιατί να γίνει!!!
Γ' Το έργο θα ενταχθεί ...τα τεύχη δημοπράτησης θα ετοιμαστούν ... το έργο θα χωριστεί σε δυο υποέργα -λέγε με ευέλικτο- το ένα θα γίνει και το δεύτερο ξεχάστε το*!!!
Δ' Τίποτα από όλα αυτά τα υποθετικά δεν θα συμβεί και επιτέλους τα Χανιά θα αποκτήσουν ένα έργο άξιο της ιστορίας τους, γιατί το έργο αυτό είναι για τα Χανιά ... παρ΄όλο που κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν. Τα 2/3 του τουρισμού του Νομού πάνε στο Ελαφονήσι!!!
*Ξέρουμε ποιο έργο δεν θα γίνει!! Ρεζουμέ....Με απλά λόγια το έργο θα ενταχθεί, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ολοκληρωθεί ως και να μην ξεκινήσει.... βέβαια και στην μια περίπτωση αλλά και στην άλλη ξέρουμε ποιος είναι ο φταίχτης....Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!!! Για τον λόγο αυτό πρέπει η πίεση να είναι τέτοια που θα δημιουργήσει "κλείδωμα" και εκτέλεση του έργου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: