Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Ημερίδα με τους "αυριανούς επιχειρηματίες" της περιοχής πραγματοποίησε ο Εμπορικός σύλλογος Κισάμου. Μια ημερίδα με τους τελειόφοιτους των Λυκείων, στο χώρο εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ, με θέμα "Στήριξη της τοπικής οικονομίας, αλλά και ποια οφέλη αποκομίζουμε στηρίζοντας τα ντόπια προϊόντα". Κατά γενική ομολογία όλοι οι μαθητές των τελευταίων τάξεων των λυκείων της πόλης, που την παρακολούθησαν έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον, μάλιστα στο τέλος βρέθηκαν και πάμπολλοι εθελοντές που θα στηρίξουν δράσεις για να τονώσουν την ντόπια αγορά!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στην πρωτοβουλια του εμπορικου συλλογου να επισκεφθει τα σχολεια για τα γνωστα θεματα..μηπως ηρθε η ωρα και των σχολειων για καποιες πρωτοβουλιες για τον τοπο μας ρε γαμωτο

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορούνε τώρα οι καθηγητές λείπου στην Τουρκία