Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

ΥΠΟΣΧΕΣΗ


Για ενίσχυση -κατά το δυνατόν- της παρουσίας της αστυνομίας στην περιοχή του Δήμου Κισάμου με συχνότερες παρουσίες των ΤΑΕ και της ΟΠΚΕ, υποσχέθηκε ο κ. Αρτέμης Κουτσαυτάκης τιμώμενος από το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου μας, για την προαγωγή του στη θέση του αστυνομικού διευθυντή Χανίων.
Η Κίσαμος είναι δυστυχώς τα τελευταία χρόνια απροστάτευτη, ιδιαίτερα τις βραδυνές ώρες, μιας και όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού. Ας ελπίσουμε ότι θα στελεχωθεί επιτέλους και το αστυνομικό τμήμα που ελέγχει μια τεράστια έκταση, ως τα νότια της Κρήτης, αλλά να νοιώσουμε και την απαραίτητη σιγουριά και ασφάλεια, μιας και σε λίγο μπαίνουμε στην τουριστική περίοδο.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει αλλά ο Δημοτικός Αστυνόμος γιατί εξαφανίζεται γύρω στις 2 το μεσημέρι όταν γίνεται το έλα να δεις στην πλατεία του ΟΤΕ. Όταν θα γίνει το ατύχημα θα δείτε πως θα τρέχουν όλοι τους.