Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ..ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ;

Η πρώτη ακτοπλοϊκή εταιρεία, της οποίας επικυρώθηκε η Συμφωνία και το Σχέδιο Εξυγίανσης με την πλειοψηφία των πιστωτών της, σύμφωνα με τον Ν. 3588/2007 (Πτωχευτικός Κώδικας), είναι η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Νότου (ΑΝΕΝ) Α.Ε...... γκουχου, και ξανά γκούχου.
Δηλαδή η εταιρία που είναι λαϊκής βάσης, με τόσους χιλιάδες μετόχους μπήκε στο άρθρο 3588 ...αλήθεια πόσοι μέτοχοι ήταν ενημερωμένοι; Ο δήμος Κισάμου (παραδόξως δεν αναφέρεται στο άρθρο των Χ.Ν) ο δήμος Καλαμάτας, οι αντιπεριφέρειες Χανίων, Κυθήρων, η περιφέρεια Μεσσηνίας, το ήξεραν; ......γκούχου και ξανά γκούχου... καταραμένος βήχας!!!
Κατά τ΄άλλα το καράβι ΜΑΣ θα ξαναμπεί στην γραμμή του Βορειοανατολικού Αιγαίου γιατί το έχουν πολύ ανάγκη!!!....

Δεν υπάρχουν σχόλια: