Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ....


Δεν είχαν τέλος τα περιστατικά μέθης που κατέγραψαν οι Αρχές κυρίως στο Ρέθυμνο τη χθεσινή ημέρα! Ούτε λίγο ούτε πολύ, 120 άτομα διακομίσθηκαν -μόνο από το Ρέθυμνο- σε νοσοκομείο. Το εντυπωσιακό είναι πως τα άτομα αυτά είναι ηλικιακά από 15 - 23ων ετών, ενώ κατά 80% πρόκειται για γυναίκες!
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας 23χρονης που έπεσε από άρμα και νοσηλεύεται με τραύμα στο κεφάλι. 20 περιπτώσεις σχετίζονταν με ορθοπεδικά χειρουργικά περιστατικά. Πάνω από το 30% των ατόμων που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο ήταν σε κωματώδη κατάσταση.
Ευτυχώς χάρη στην άμεση και καίρια επέμβαση του ΕΚΑΒ αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: