Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...


Άλλη μία σχολική χρονιά βαδίζει προς το τέλος της και καμιά ουσιαστική παρέμβαση δεν έχει οργανωθεί προκειμένου να βρει οριστική λύση το πρόβλημα της σχολικής στέγης, που για δεκαετίες ταλαιπωρεί την κοινωνία των Χανίων. Απαράδεκτο το γεγονός ότι κανένα σχολικό κτήριο δεν έχει ενταχθεί στο Ε.Σ.Π.Α. (ΣΥΡΙΖΑ Χανίων)
- Εδώ φωνάζουμε ένα ολάκερο χρόνο και αυτοί το κατάλαβαν τώρα.... φυσικά δεν περίμενα και τίποτα περισσότερο από τους πολιτικάντηδες..αφού ακόμα και οι δικοί μας φωστήρες πίστεψαν ότι το Λύκειο Κισάμου μπήκε στο ΕΣΠΑ ..... Όμως είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα φτιάξουν, όταν πλέον δεν θα έχουμε σχολεία.... γιατί αυτός φαίνεται να είναι ο ρόλος όλων όσοι ασχολούνται με τα κοινά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: