Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΚΛΕΦΤΕΣ.....


Οι τσυπριακές τράπεζες δίνανε 5% τόκο το χρόνο για καταθέσεις από κάποιο ποσό και πάνω. Με άλλα λόγια βουτήξανε οι απατεωνίσκοι υπάλληλοι της Φράου Μέρκελ, απατεωνίσκοι -μην ξεχνάμε- που ψήφισε προχθές ο τσυπριακός λαός, τους τόκους δυο χρόνων. Έτσι για να μην ξεχνάμε και την αριθμητική που μάθαμε στο δημοτικό σχολείο.

Λέω, τώρα, για τους πονηρους συμπολίτες που είχαν στείλει τα κλεψιμέικα στην Κύπρο. Δε με νοιάζουν οι Ρώσοι μικρομαφιόζοι... Είναι λόγος αυτός να πάρεις τη μπουλντόζα σου και να στραπατσάρεις τη μόστρα του αλλουνού? Δεν είναι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: