Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Προς: Τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης 
Κοιν/ση: Επικεφαλείς Δημ Παρατάξεων:- Κα Σκουλάκη Ευφροσύνη -Κος Κουκουράκης Κων/νος
Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης στις 01 Απριλίου 2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων που βρίσκεται στο υπόγειο του Δημαρχείου, με το παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:
«Γνωμοδότηση επί του προσχεδίου του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης του Δήμου Κισσάμου για το έτος 2013»
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η συνεδρίαση θα επαναληφθεί σύμφωνα με το άρθρο 76 του ν. 3852/2010 την επόμενη εργάσιμη ημέρα, δηλαδή την Τρίτη 02  Απριλίου 2013, ώρα 18:30 μ.μ. στον ίδιο χώρο με το παραπάνω θέμα.
 Κουμάκης Νεκτάριος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: