Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

GO WAY = ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ!!!

Σήμερα φτάνουν επίσημα και οι πρώτοι τουρίστες στα Χανιά, έτσι ο πρώτος προορισμός της Κρήτης, το Ελαφονήσι, θα δεχτεί τους τουρίστες .... δίχως την απαιτούμενη σήμανση μιας και όλο το οδικό δίκτυο από την Κίσαμο είναι επίσημα κλειστό, αλλά και η ήδη υπάρχουσα σήμανση είναι σε άπταιστα ελληνικά!! 
- Δεν ξέρω ποιος τα αφήνει και για ποιόν, αλλά δυστυχώς έχουμε μείνει πίσω σε πολλά θέματα .... ιδιαίτερα άμα ξοδεύουμε δεκαχίλιαρα για καταγραφή των αξιόλογων περιοχών και από την άλλη δεν προβλέπουμε να δείξουμε στους "φιλοξενούμενους" μας τα μέρη μας;
Σήμερα έμαθα ακόμα ότι έχουν μάζωξη στα όρια του δήμου μας, για την κατάσταση αυτή, μάλιστα κάποιοι θα πάνε με άγριες διαθέσεις .... και φυσικά δεν έχουν άδικο!!! 
Νομίζω ότι με λίγα χρήματα θα μπουν οι δίγλωσσες πινακίδες, όχι σαν και αυτή της φωτογραφίας που κάνει μόνο ζημιά, αλλά να λέει και την εναλλακτική διαδρομή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: